Archív článkov

Suppli

08.12.2011 17:33
    1 1/2 dlouhozrnné rýže, 15 g másla, 1 malá cibule nakrájená, 1/4 hrnku suchého vína, 1 hrnek horké vody,1 kuřecí pol. kostka,špetka šafránu,sůl a pepř podle chuti,15 g extra másla,1 lžíce nastrouhaného...

Lasagne

08.12.2011 17:32
Potrebujeme: Bolonská omáčka: 1 PL olivového oleja, 1 stredná cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1/2 kg mletého mäsa, 1/4 kg olúpaných paradajok v plechovke (celých alebo nakrájaných), 2 PL paradajkového pretlaku, 4 PL červeného vína, 1 PL sušenej bazalky, soľ, čerstvo namleté korenie, Syrová omáčka:...

Fusilli

08.12.2011 17:31
Potrebujeme: 1 balenie cestovín, maslo, cibuľu alebo pór, 250 g kuracieho mäsa, 2 zelené papriky, 250 g šampiňónov, cesnak, čerstvú bazalku, soľ, kari korenie, chilli podľa chuti, paradajky, olivy, parmezán Ako na to: Na masle speníme cibuľku alebo pór a pridáme kúsky kuracieho mäsa...

Cannelloni

08.12.2011 17:29
  SUROVINY NA PLNKU 250 g mrazeného lístkového špenátu 250 g syru Ricotta 2 strúčiky cesnaku 3 PL strúhaného parmezánu morská soľ SUROVINY NA OMÁČKU 8 ks cannelloni (4 ks na osobu) 400 g konzerva krájaných...

Slovenské vianočné tradície a zvyky

05.12.2011 22:48
Slovensko patrilo vždy medzi najreligióznejšie krajiny Európy, preto aj predvianočné obdobie tu vlastne začínalo už koncom novembra, po Kataríne, keď bol vyhlásený adventný pôst. Štvortýždňové obdobie pred Vianocami sa volalo Advent. Vtedy boli zakázané spoločné zábavy, svadby, nesmelo sa ani...

Vianočné recepty

04.12.2011 00:04
Prichádzajú Vianoce. Vianočné pečenie je pre ne charakteristické. No štedro večerný stôl je vždý zaplnený tradičnými jedlami. Ako na nich ? Ako na to, aby to malo ten správny slovenský vianočný šmrnc? Poradíme Vám :)

Prvá správa

11.11.2011 13:02
Dnes bol spustený náš nový blog. Prosím sledujte ho, budeme sa snažiť prinášať vždy aktuálne informácie. Čítať správy tohto blogu je možné aj cez RSS kanál.

Nová akcia

11.11.2011 13:02
Toto je popis ukážkovej akcie. Môžete ju ľubovoľne editovať, prípadne odstrániť.
Záznamy: 11 - 18 zo 18
<< 1 | 2